Es reprenen les obres de Sant Josep i Sa Fontansa de Begur, que estaran a finals d’octubre

Es reprenen les obres de Sant Josep i Sa Fontansa de Begur, que estaran a finals d’octubre
Begur

Data: 12/09/2019

L'Ajuntament de Begur ja ha reprès les obres del projecte de millora de la vialitat del barri de Sant Josep d’Esclanyà, a més d’adequar la zona d’aparcament, i reiniciarà la setmana vinent les de Sa Fontana, les quals consisteixen en renovar les voreres, substituir els llums pel sistema LED i fer la canalització per la fibra òptica.

Les dues obres, que el govern va decidir aturar aquest estiu per no perjudicar els veïns, estan previstes que estiguin enllestides ambdues a finals d’octubre.

Amb la reforma urbana, els carrers Mestral, Gregal i Xaloc tindran connectivitat per l’altra banda de l’avinguda Sant Josep, que actualment fa d’entrada i sortida. A més, els tres carrers, inicialment, no tindran zones d’aparcament, ja que aquests quedaran coberts amb l’ampliació de la zona d’aparcament, unes 60 places, més noves zones als vials d’entrada i sortida. El projecte té un cost total de 308.880 euros.

La setmana vinent, d’altra banda, un cop passada la festa major de Santa Reparada, es reprendran les obres a Sa Fontana. Una actuació que vol acabar amb les deficiències de molts serveis d’aquesta zona urbana del municipi, especialment pel que fa a les voreres, l’enllumenat públic i deixar el servei per a la fibra òptica. El projecte té un cost de 464.479,75 euros.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia