Satisfacció per les obres del Fortim i per la col·laboració Ports-Ajuntament

Intervenen: Isidre Gavín, President de Ports de la Generalitat; Carles Motas, Alcalde

Satisfacció i orgull per com han quedat les obres del Fortim a Sant Feliu de Guíxols. Representants de la Generalitat, l'Ajuntament, la Cambra de Comerç i el Club Nàutic ganxó han visitat les recentment acabades obres fetes al moll vell i han destacat com han aconseguit integrar millor el port  a la ciutat.

Les obres han tingut un cost de 390.000 euros  i un termini d'excució de sis mesos. Han consistit en fer una escala d'accés al Salvament des del port, eliminar les barreres d'accés al Nàutic Vell i amabilitzar el tram de passeig entre els Jardins Juli Garreta i el Fortim.

S'han col·locat paviments de diferent tipologia per distinguir les zones de vianants de les que admeten trànsiit rodat i s'han canviat el subministraments d'aigua i electricitat per fer-los més sostenibles, amb il·luminació LED que permet un estalvi del 50% en el consum energètic.  

Des de l'Ajuntament han agrait i apreciat la col·laboració entre administracions que ha permès tirar endavant aquest projecte i d'altres en els darrers anys com la reordenació del carrer Colom o el reforç del dic del port.

Les obres han permès revitalitzar elements del patrimoni històric local com el moll medieval i també les dues Pilones que antigament utilitzaven els velers comercials com a punts d'amarratge. També s'han instal·lat penells informatius explicant la història de l'indret.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia