La setmana vinent s’iniciarà l'asfaltatge d’un segon tram de l’avinguda de Catalunya

La setmana vinent s’iniciarà l'asfaltatge d’un segon tram de l’avinguda de Catalunya
Palamós

Data: 14/04/2022

La setmana vinent s’iniciaran els treballs que permetran l’asfaltatge d’un segon tram de l’avinguda de Catalunya, concretament la secció d’aquest vial limitada pels carrers d’Enric Vincke i el de la Mercè, amb una superfície de 650 m2. 

Aquesta secció quedarà tancada a la circulació el dimarts 19 d’abril, un cop finalitzi el mercat setmanal que s’ubica en aquest espai, i el dia següent, dimecres 20, s’iniciaran pròpiament les obres.

Aquests treballs són la continuïtat de les tasques d’asfaltatge realitzades la setmana passada en un primer tram d’aquest vial, comprés en aquest cas entre els carrers d’Enric Vincke i el de Provença, amb una superfície global de 1.915 m2 i que ja ha quedat completament enllestit. 

El projecte previst permetrà modificar el paquet estructural del paviment actual, que passarà de 40 a 60 cm, per tal de garantir una major resistència al pas del temps i als vehicles pesants. L’actuació inclou el fressat, anivellament, compactació, asfaltatge i pintat de la senyalització viària. El termini d’execució d’aquesta actuació és de tres dies i, per tant, si la climatologia acompanya, els treballs finalitzaran el divendres 22 d’abril.
Després, Arnau Sa Bruguera i Alba

Un cop enllestit aquest segon i darrer tram de l’avinguda de Catalunya, els treballs d’asfaltatge passaran, el dilluns dia 25 d’abril, al carrer d’Arnau Sa Bruguera, un dels principals eixos d’entrada i sortida del municipi amb enllaç directe amb la carretera C-31. L’Actuació d’asfaltatge en aquest vial se centra en el seu tram comprés entre el carrer de Joan Rovira i Bastons i el carrer Riera, amb una superfície global de 1.370 m2. El termini d’execució previst per aquestes feines és d’un període aproximat de tres dies. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia