Coworking Turístic, una opció per treballar durant les vacances a Calonge i Sant Antoni

Treballar durant les vacances amb totes les necessitats i alhora comoditats tecnològiques és possible a partir d'ara a Calonge i Sant Antoni. Han posat en marxa un nou servei adreçat als turistes que quan estan de vacances al municipi necessiten de manera puntual un espai per treballar.

Es tracta de l'anomenat Coworking Turístic, un espai situat a les instal·lacions del Viver i Plataforma d'Empreses Alta Mar del Palau Firal de Sant Antoni que vol ser el l'emplaçament on empresaris i autònoms que han de fer gestions laborals tot i estar de vancaces trobaran el lloc on imprimir documentació, disposar d'un despatx per unes hores o fer una reunió.

El Coworking Turístic neix de la demanda que les darreres temporades han tingut a la població. Turistes que en moments puntuals s'adreçaven a la oficina de turisme a sol·licitar un espai d'aquestes característiques que és el que a partir d'ara es posa a disposició.

Aquesta nova iniciativa vol complementar els servies que ofereix Alta Mar, el viver i plataforma d’empreses de l’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni. De fet, fa tres anys que pretenen capitalitzar l'atracció de talent, empreses i emprenedors amb l'objectiu de reduïr les taxes d'atur i desetacionalitzar l'economia.

 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia