Iniciades les obres per convertir l'antic taller de les Clarisses en el nou 'Espai Jove'

Torroella de Montgrí

Data: 19/01/2022

La brigada municipal està treballant en l'adequació de l’antic taller del convent de les Clarisses de Torroella de Montgrí, com a espai juvenil. Amb aquest nou equipament, l’Ajuntament donarà resposta a una demanda que ja estava recollida en el darrer Pla Local de Joventut. La voluntat municipal és que els joves i les joves tinguin a la seva disposició un espai propi on es puguin trobar i organitzar activitats.

El nou equipament disposarà d’una àmplia sala diàfana per utilitzar com a espai comú, una sala de reunions, lavabos i un pati exterior, situat entre la nau i la resta de l’edifici, que es pavimentarà parcialment. Els espais i l’accés estarà adaptat a persones amb mobilitat reduïda. L’entrada principal es farà pel carrer Pintor Gimeno.

L' Associació de Joves de Torroella de Montgrí serà la responsable de gestionar l’espai, a partir de la cessió d’ús que li farà l’Ajuntament. Des de l’Àrea de Joventut es farà un seguiment, però el model escollit ha estat el de l’autogestió. Es preveu que el nou equipament pugui estar en servei la primavera vinent.

Fins fa uns mesos, l'antic taller de les Clarisses estava ocupat pel magatzem del centre de distribució d'aliments de Caritas Baix Ter. Les obres de l'Espai Jove s'han pogut iniciar després que l'Ajuntament trobés un nou local per a aquest servei assistencial, que s’ha traslladat a una nau de carrer Montgrí, número 10, en què s'hi ha pogut habilitar la botiga i el magatzem.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia