Alerten que alguns hotels de la Costa Brava inicien la temporada "rebentant preus"

Baix Empordà

Data: 25/06/2020

INTERVÉ: Martí Sabrià, Gerent del Gremi d'Hostaleria i Turisme Costa Brava Centre

Els hotels de la Costa Brava inicien la temporada amb ofertes de fins a un trenta per cent de descompte. La majoria d'aquests establiments turístics mantindran aquestes propostes fins al 15 de juliol. A partir d'aquí es restabliran les tarifes habituals.

L'objectiu d'aquestes ofertes és captar els primers valents, aquells que han de transmetre a l'exterior la idea que els espais són segurs i que el risc de passar les vacances en un hotel és gairebé el mateix que estant a casa.

La preocupació està en el fet que els espais vacacionals segueixin intentant omplir a força de posar preus més assequibles tot l'estiu si no s'acaba d'animar la contractació. 

Des del Gremi d'Hostaleria i Turisme Costa Brava Centre han recomanat als establiments que formen part de l'organització mantenir els preus si aquests responen a la qualitat del servei, ja que enguany hauran de cobrir els costos fixos de cada temporada amb un període d'obertura reduït. Adverteixen també que quan s'han abaixat els preus durant la temporada, es fa altament complicat recuperar els originals.

Enguany es preveu salvar la temporada amb el turisme de proximitat. Difícilment es podrà comptar amb el turista que s'hagi de desplaçar amb avió, com l'escandinau o el nord americà. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia