Comencen les obres de cobriment de la riera de Sant Amanç i del Monestir de Sant Feliu

INTERVÉ: Josep Saballs, regidor d'Urbanisme de l'Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols

Tret de sortida de les obres de cobriment de la riera de Sant Amanç i del Monestir de Sant Feliu de Guíxols. Aquest divendres s'ha posat en marxa la primera de les quatre fases d'aquests treballs, que ha rebut una subvenció de l'Agència Catalana de l'Aigua de 663.000 euros. La primera fase tindrà una durada d'entre tres i quatre mesos en funció de les condicions meteorològiques.
 
Amb aquesta actuació es crearà un nou carrer a la ciutat, la urbanització del qual es farà en una fase posterior. Les obres de cobriment de la riera provocaran afectacions en la circulació habitual del carrer de la Mercè. Les primeres, aquest dilluns dia 20, que hi haurà un tall parcial d'entre tres i quatre hores per tal d'enderrocar el mur d'accés a la riera. A partir de mitjans de gener, els talls ja seran permanents fins a la finalització de la fase.
 
En les properes fases està previst dur a terme la bifurcació de la riera, el cobriment del tram que va fins al carrer Llibertat i finalment, el que va fins a les immediacions de l'Escola Gaziel. El cost total de les actuacions serà de 2,7 milions d'euros.

El cobriment de la riera forma part de les actuacions que tindran lloc durant els propers mesos al voltant de la zona del Monestir, com la reurbanització de la Plaça, el Museu Carmen Thyssen i les obres de l'Avinguda Juli Garreta.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia