Inauguren la tercera fase del Viver d'Empreses de Calonge i Sant Antoni

Intervenen: Jordi Soler, Alcalde de Calonge i Sant Antoni; Arturo Prades, regidor de promoció econòmica

Altamar creix amb més metres quadrats, nous despatxos i més espais de coworking

El Viver d'Empreses Altamar de Calonge i Sant Antoni creix i amplia en 105 metres quadrats el seu espai completant la tercera fase d'un projecte iniciat el 2016.

Aquest dimarts al  matí s’ha inaugurat oficialment l’ampliació que ha permès la creació de 2 nous despatxos, així com també ha permès augmentar l'espai destinat a coworking, que ha passat de tenir una capacitat de 8 taules a  12.

Les obres també han permès adequar una nova aula de reunions i de formació, de 16 metres quadrats, i la creació de dues cabines insonoritzades que permeten als usuaris fer trucades, videoconferències o reunions de petit format amb la major privacitat. El projecte també incloïa la creació de noves obertures a la Sala Tic per millorar la il·luminació d’aquest espai, així com millorar l’aïllament acústic de tot l’espai amb la col·locació d’una manta acústica sobre el fals sostre

Aquest espai de promoció empresarial estava al cent per cent de la seva ocupació i tenia llista d’espera d’emprenedors i emprenedores que s'hi volien instal·lar.
 
 Amb l’ampliació el viver passa de tenir una superfície útil de 185 metres quadrats a tenir-ne 285. El pressupost d’execució d’aquest projecte ha estat de 86.613,64 euros.

Actualment el Viver d’Empreses Alta Mar de Calonge i Sant Antoni té 15 empreses allotjades, de les quals 11 utilitzen els despatxos mentre que 4 fan servir el servei de coworking.
 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia