L'Estartit estrena nous plafons informatius dels paisatges litorals i el patrimoni pesquer

Torroella de Montgrí

Data: 28/09/2022

Aquesta setmana s’han col·locat els suports de la nova senyalització dels projecte per posar en valor els punts més destacats dels paisatges litorals i el patrimoni pesquer de l’Estartit. En contret, s’han instal·lat 10 faristols i 7 cartelleres de ferro corten, de grans dimensions, amb informació actualitzada i nou disseny gràfic. S’han distribuït a punts estratègics del passeig marítim, el Molinet, el Ter Vell i la Pletera.

Aquesta actuació donarà a conèixer, tant a visitants com a veïns i residents, alguns dels principals actius del poble, especialment aquells que estan vinculats a la seva tradició marinera, com poden ser els cadenys, la indústria de salaons, la Font de Santa Anna, les tavernes o la Torre del Rellotge, entre d’altres. També es posen en valor els paisatges litorals singulars com la costa del Montgrí, el Ter Vell o les dunes litorals.

La producció i instal·lació dels suports han estat adjudicats a través del Pla de Sostenibilitat, per un import de 22.094,29 euros. Aquest projecte ha rebut una subvenció del Grup d’Acció Local Pesquer Costa Brava.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia