Torroella crea un director municipal d'empreses i comerços en línia

Torroella crea un director municipal d'empreses i comerços en línia
Torroella de Montgrí

Data: 19/02/2018

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí ha activat  un directori municipal d'empreses i comerços en línia, que es pot consultar a través del web agendatorroella.cat.

L'eina s'anirà actualitzant permanentment des de l'Àrea de Promoció Econòmica i Comerç, que ja ha registrat una setantena d’entrades. El directori inclou tot tipus d'activitats classificades en 5 sectors econòmics (Alimentació; Gastronomia; Llar, Moda i complements; Salut, estètica i bellesa; Serveis professionals i Altres) per tal que els ciutadans i visitants tinguin a un sol clic la informació organitzada i sistematitzada.A banda de la consulta per sectors, l'usuari també pot fer la cerca sobre un mapa en el qual s'han georeferenciat les activitats. Així mateix, a l'interior de cada fitxa també hi apareix un plànol més detallat amb la seva localització.

En permanent renovació

L'Ajuntament continuarà introduint-hi activitats, però si hi ha alguna empresa o comerç que vol aparèixer o bé modificar les seves dades, pot posar-se en contacte amb l'Àrea de Promoció Econòmica i Comerç.

El regidor de Promoció Econòmica i Comerç, Marc Calvet, argumenta que el nou recurs municipal pretén contribuir a millorar la promoció i el dinamisme del teixit econòmic de Torroella de Montgrí i de l'Estartit, per donar més visibilitat als seus productes i serveis, i facilitar, així, la captació de nous clients i proveïdors. També es mostra convençut que l'eina serà un referent de consulta, no només per a clients, sinó també per a proveïdors i per a les mateixes empreses i activitats comercials.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia