La campanya de Nadal d'Oohx!gen reparteix més de 20.000 euros en premis

Palafrugell

Data: 10/01/2022

INTERVÉ: Susanna Casademont, presidenta de l'Associació Oohx!gen

Un cop finalitzada la campanya de Nadal, és moment de fer-ne balanç, i enguany els comerciants de Palafrugell n'estan molt satisfets. Un any més l'associació Oohx!gen ha organitzat tota una sèrie d'activitats amb l'objectiu de dinamitzar el comerç i assolir una major xifra de vendes. I han aconseguit el propòsit amb èxit.

LA GRAN RULETA D'OOHX!GEN
La gran ruleta de l'associació ha tornat a sortir al carrer per oferir premis a totes i cada una de les persones que la fessin rodar. Aquesta, ha crescut en participació i s'ha consolidat com un dels principals atractius de la campanya nadalenca, arribant a obtenir gairebé 4.500 tirades. Els tiquets per a fer-la rodar es podien aconseguir després d'haver comprat en un dels 168 establiments adherits a la campanya.

LA RULETA INFANTIL I LA GIMCANA DELS REIS MAGS DE L'ORIENT
Els més petits de casa també han tingut el seu lloc dins la campanya, amb dues propostes. La ruleta infantil, que va esdevenir el dia 4 de gener i va tenir prop de 400 tirades amb premi també en cada una d'elles, i la gimcana dels Reis Mags de l'Orient.

SORTEIG DE 10.000 EUROS
El Sorteig de 10.000 euros amb un únic guanyador o guanyadora ha estat la gran novetat d'enguany. El gran premi es trobava entre una de les 100.000 butlletes que els establiments han repartit entre clients i visitants. La guanyadora ha estat una veïna de Palamós, que podrà bescanviar el val duent a terme compres en els negocis que han participat en la campanya.

CAMPANYA DE REBAIXES 
Després de Nadal, ja han donat inici a la campanya de rebaixes. Esperen superar al voltant d'un 10% les xifres que es van assolir l'any passat.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia