Cluedo en viu al Museu del Suro de Palafrugell

El Museu del Suro de Palafrugell es va convertir dissabte en l'escenari d'un joc de misteri en el que els participants havien de resoldre un enigma relacionat amb unes excavacions arqueològiques de Llafranc. L'associació El Gremio de la Cábala va pensar i dissenyar un Cluedo en viu amb la ciència i el vi com a protagonistes per celebrar així dins del Festival Som Cultura la 24a Setmana de la Ciència, la Setmana del Turisme Industrial i el Dia de l'Enoturisme.

Una quarantena de persones de totes les edats van distribuir-se en grups i amb un científic assignat van trepitjar els diferents espais que formaven part de la majestuosa fàbrica de suro Miquel, Vincke & Meyer per resoldre l'enigma proposat. Els 'detectius' van parlar amb els sospitosos mentre prenien una copa de vi DO Empordà i cercaven pistes a la Torre Dipòsit d’Aigua Modernista, als antics forns d’aglomerat o a la casa senyorial de Cal Ganxó. 

El Museu del Suro participa activament del Som Cultura amb l'objectiu d'obrir les portes del museu a públic de totes les edats.

Aquest joc de misteri  formava part de la cinquantena de propostes que Som Cultura programava durant el mes de novembre a comarques gironines. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia