Calonge i Sant Antoni impulsa el projecte "Cooperar és de Savis"

Calonge i Sant Antoni impulsa el projecte
Calonge i Sant Antoni

Data: 11/06/2020

L'Ajuntament de Calonge i Sant Antoni i el Cercle Empordà de l'Ateneu Cooperatiu de Terres Gironines impulsa el projecte "Cooperar és de savis", per incentivar la creació de nous projectes d'economia social i solidària al municipi. Aquesta iniciativa té com a objectiu facilitar que les persones que vulguin constituir un projecte cooperatiu tinguin l'acompanyament necessari i un conjunt de facilitats que facin viable el seu objectiu.

"Cooperar és de savis" obre un termini per la presentació de projectes d'economia social i solidària que finalitzarà el 31 d'agost. Poden participar d’aquesta acció els projectes i iniciatives que vulguin desenvolupar activitat econòmica segons els criteris que marca l’Economia Social i Solidària. Els projectes participants hauran d'estar formats com a mínim per dues persones, essent aquestes les que esdevindran sòcies fundadores de l’associació o de la cooperativa.

Les propostes presentades s'analitzaran per un equip tècnic que puntuarà els projectes en funció de diferents criteris, com l'adqueció de la proposta als principis d'Economia Social i Solidària, la viabilitat del pla d'empresa o la presentació de la proposta. Els projectes que obtinguin com a mínim 60 d'un màxim de 100 punts entraran en Cooperar és de savis.

Els projectes que obtinguin la puntuació mínima tindrà l'acompanyament, assessorament tècnic i formatiu necessari per al seu desenvolupament i constitució fins al 31 de desembre, i també podrà disposar gratuïtament durant un any d'un espai de treball compartit al Viver d'Empreses Alta Mar de Calonge i Sant Antoni on la iniciativa guanyadora podrà desenvolupar les seves activitats amb un ambient de cooperació, intercanvi d’experiències i establint sinergies empresarials.

Per facilitar l'impuls a les iniciatives d'Economia Social i Solidària en el marc de "Cooperar és de savis" s'ha organitzat un itinerari formatiu on-line de 4 sessions per oferir totes les eines necessàries per desenvolupar aquests projectes.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia