Comencen les obres d'urbanització de Mas Pere

INTERVÉ: Jordi Soler, alcalde de Calonge i Sant Antoni

Després de molts anys de reivindicació dels veïns i treball de l'Ajuntament, s'ha donat inici a les obres d'urbanització de Mas Pere. Les màquines van començar a treballar sobre el terreny el passat 20 de setembre, en unes actuacions que està previst que durin uns 2 anys i mig.

Les actuacions consistiran en la creació d’una xarxa de clavegueram separativa, la instal•lació de les xarxes de servei d’aigua potable, electricitat i telecomunicacions, l’enllumenat públic i l’asfaltatge i construcció de voreres, així com l’adequació de zones verdes, entre d’altres.

A principis d’agost l’alcalde de Calonge i Sant Antoni, Jordi Soler, i els representants d’Aglomerats Girona, l’empresa adjudicatària, van signar l’acta de replanteig que donava formalment el tret de sortida a les obres. Tot i així no s’han pogut començar fins ara perquè les ordenances municipals no permeten fer obres a la via pública durant els mesos d’estiu. Un procés llarg i complicat, però que s'ha volgut fer amb totes les garanties d'èxit.

El projecte tindrà un cost de 8.753.494,38 euros, i es finançarà majoritàriament amb les quotes de les aportacions dels propietaris.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia