S'obre la nova oficina de Turisme a l'edifici de Rafael Masó, a Sant Feliu

Després d'anys ubicada al Monestir de Sant Feliu, l'oficina de Turisme i Àrea d'Economia Local es trasllada a l'edifici de Rafael Masó, situat entre la Rambla i el carrer Major, ben bé al centre de la vila. Ara, la nova oficina compta amb un equipament de novíssima generació, sales de reunions internes i alguns magatzems.

La nova oficina de Turisme i Àrea d'Economia Local, situada al número 22 de la rambla de Sant Feliu de Guíxols, ja ha estat oficialment inaugurada. Durant molts anys, les dependències de Turisme van estar situades al Monestir, i ara, que s'han traslladat a l'edifici patrimonial de l'Arquitecte Rafael Masó, en el rovell de l'ou de la ciutat, concretament entre la Rambla i el carrer Major, la ubicació escollida no ha estat per casualitat.

Un nombrós públic s'ha acostat a l'obertura per donar la benvinguda a la nova oficina amb un equipament de novíssima generació, com mòduls interactius, plafons informatius, multi idiomes, diferents pantalles i nombroses aplicacions informàtiques de darrera generació que rebran al voltant de 200.000 visitants a l'any.

A més, el servei personalitzat també ajudarà al visitant a l'hora d'escollir les millors rutes, facilitades a través del mòbil o si ho prefereixen, en paper.

Per altra banda, l'infraestructura de les dependències de turisme també compta amb sales de reunions, magatzems i oficines internes per oferir el millor servei a un tipus de turisme universal, que a la llarga, fan beneficiari al mateix municipi i ciutadà, ja que és un dels principals motors econòmics de la vila.

El turista, normalment acudeix a destinacions com Sant Feliu perquè té sol i platja, però el poble té moltíssimes altres coses que pot donar de si i oferir. Una de les claus de l'oficina, per tant, és donar a conèixer altres facetes culturals.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia