La Costa Brava, un destí per fer-hi submarinisme tot l'any

Intervé: Fran Gómez, submarinista

Els apassionats del busseig reivindiquen que a la Costa Brava s'hi pot fer submarinisme tot l'any.  Malgrat que la temporada alta és a l'estiu i de fet, és quan les empreses d'immersió funcionen a ple rendiment, fer submarinisme durant 365 dies és possible a la Costa Brava gràcies al seu clima suau i a la manca de fenòmens meteorològics de risc com les pluges o els vents huracanats com passa en climes més tropicals. 

Els bussejadors asseguren que a l'hivern és quan els colors del fons marí més brillen i que hi ha diverses espècies que només es poden gaudir aquesta època de l'any. 

L'única recança que es presenta alhora de bussejar a l'hivern és la temperatura freda de l'aigua, però si es fa amb un equipament especialitzat, no ha de significar cap problema. 

La majoria d'empreses d'immersió de la Costa Brava encetaran la temporada a finals d'aquest mateix mes de març coincidint amb l'inici de la Setmana Santa, i no tancaran portes fins que es doni per acabada la temporada turística passat l'estiu. 


Imatges cedides per Piscis Diving

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia