El turisme de reunions, negocis i esdeveniments s'ha recuperat en un 81% respecte al 2019

El turisme de reunions, negocis i esdeveniments s'ha recuperat en un 81% respecte a l'any 2019. Una reactivació que s'ha vist reflectit en la trobada Meet Catalunya on s'han generat més de 1.500 entrevistes comercials amb empreses i entitats especialitzades del sector turístic català. Per completar la jornada operadors turístics van visitar diversos espais habilitats per acollir trobades de negoci. Alguns d'ells al Baix Empordà.

Operadors turístics de diversos països d'Europa han visitat la Finca Bell-Lloc situada a Palamós per conèixer les possibilitats que ofereix l'espai per a estrangers que viatgen per feina, negoci o assistència a fires i congressos.

L'Agència Catalana de Turisme ha organitzat aquest mes la trobada Meet Catalunya on s'han generat més de 1.500 entrevistes comercials amb empreses i entitats especialitzades del sector turístic català. Un esdeveniment dels més importants de l'any pel que fa al turisme de reunions i convencions que s'organitza cada dos anys.

Precisament, a banda de la trobada comercial, els operadors turístics van fer un recorregut per conèixer l'oferta catalana de turisme de reunions. Entre els 8 viatges, els participants van visitar diversos municipis de les comarques gironines com Calonge o Girona per conèixer els espais habilitats per acollir trobades de negocis.

És el cas per exemple de la Katharina que treballa a la International Federation of Automatic Control, a Àustria, i coordina una quarantena d'esdeveniments a l'any. Explica que és la seva primera a vegada a Catalunya i es mostra sorpresa per la varietat d'atraccions turístiques i espais petits i grans per a reunions.

El turisme de reunions, negocis i esdeveniments s'ha recuperat en un 81% respecte a l'any 2019. La destinació catalana disposa de més de mil espais repartits per tot el territori aptes per acollir reunions i esdeveniments. Fins al mes de juliol, els turistes estrangers que han viatjat a Catalunya per feina, negoci, assistència a fires i congressos han generat una despesa de 850 milions d'euros.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia