Nou 'Welcome Pack' de descomptes i promocions pels turistes

Data: 08/05/2018

Els turistes que arriben a Castell-Platja d'Aro tenen una nova motivació per consumir en els comerços, allotjaments i establiments de restauració. Es tracta d'un talonari que amb el nom Welcome Pack aglutina diversos descomptes i promocions que 50 establiments del municipi ofereixen als turistes. Hi ha botigues de moda, complements i calçats, òptiques, hotels, restaurants, establiments d'oci i també d'oci nocturn i altres serveis. L'Ajuntament ha editat 30 mil talonaris que es distribuiran l'Oficina de Turisme de Platja d'Aro però també les àrees que organitzen activitats esportives o de lleure i que porten gent al poble entregaran aquest talonari dins del pack de benvinguda amb informació de la destinació.

De nou és una iniciativa público-privada que va sortir de l'Associació d'Empresaris de Castell-Platja d'Aro i S'Agaró i que se li ha donat forma al Consell pel Desenvolupament Econòmic.

El Patronat de Turisme Girona Costa Brava felicita Platja d'Aro per aquest nou producte turístic i recorda que el turista americà i rus té el shopping entre les seves importants motivacions de viatge.

Aquest talonari neix aquesta primavera però sense caducitat. Des del Consell de Desenvolupament Econòmic volen veure quin retorn tenen aquests descomptes als comerços i establiments turístics implicats per poder donar-li continuïtat.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia