La marca 'Ceràmica de la Bisbal' organitza activitats de ceràmica turística

Els turistes que visiten la Bisbal d'Empordà durant l'estiu descobreixen el món de la ceràmica amb les seves pròpies mans i ho fan gràcies a les activitats que han organitzat un any més la marca 'Ceràmica de la Bisbal'. L'objectiu de la proposta és atraure més visitants i fer-los partícips de l'estètica i la cultura del municipi incorporant també la via pública.

 
Implicar als turistes que visiten l'Oficina de Turisme de la Bisbal a col·laborar en una obra ceramista col·lectiva és un dels objectius que aquesta entitat busca. L'ecosistema ceramista que la Bisbal d'Empordà pot aprofitar gràcies a la col·laboració de diferents artistes que els hi cedeixen algunes de les seves peces ha portat enguany a la programació d'una activitat on els turistes poden enganxar petites peces al gran mosaic que cobreix una gerra, seguint la mateixa idea que es va dur a terme l'any 2021. 

El Castell Palau, com a segon punt d'informació, compta amb la filosofia del mateix projecte, però amb la tècnica de la trepa. Aquest és un concepte ceramista més avançat, en el qual els turistes que hi vulguin participar tindran l'oportunitaat de decorar una rajola de 10x10 amb motius florals. La finalitat és finalitzar la feina iniciada en mans d'un ceramista amb les rajoles que s'hagin emplenat a la via pública i d'aquesta manera reforçar la idea i objectiu de fer partíceps als turistes en decorar l'estètica del municipi. 

La marca “Ceràmica de la Bisbal” és un distintiu d’origen protegit a nivell de la Unió Europea que serveix per individualitzar, personalitzar i reconèixer els productes ceràmics elaborats a la Bisbal i als pobles del seu entorn dels que no ho són. Per aquesta raó, des de l'any 2013 l'entitat busca iniciatives per mantenir aquesta popularitat i personalitat ceramista que encara continua i continuarà tenint molta importància al municipi.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia