Una vintena d'empreses participen a l'Enganxa't per cobrir 148 llocs de treball

Una vintena d'empreses han participat aquest matí en una nova jornada d'ocupació "Enganxa't" que s'ha realitzat al Monestir de Sant Feliu de Guíxols. Es buscava cobrir 148 llocs de treball de perfils diversos, des de restauració a assistència de gent gran o comerços.

L'Ilham és una de les persones interessades a trobar feina i per això s'ha inscrit a la nova edició de la jornada d'ocupació "Enganxa't" que ha tingut lloc al Monestir de Sant Feliu de Guíxols, avui farà més d'una entrevista. També la Jennifer que li agradaria treballar d'esteticista, però no tanca cap porta.

En total hi han participat una vintena d'empreses del municipi i voltants que ofereixen una quarantena d'ofertes de feina per cobrir 148 llocs de treball. Les ofertes són diverses, des del sector de l'hostaleria i restauració, a comerços, supermercats, assistència a gent gran o organitzadors d'esdeveniments. La majoria de contractes són per la temporada d'estiu, però també n'hi ha per tot l'any. Es busquen sobretot perfils pel sector de la restauració on costa trobar personal.

Des de l'Ajuntament treballen per tal de posar en contacte empreses i veïns i veïnes que busquen feina per facilitar la cobertura de vacants amb esdeveniments com aquests. També tenen la borsa de treball activa que dona bons resultats.

La jornada d'ocupació per crear oportunitats laborals a joves i adults s'ha realitzat al llarg del matí de dijous, a primera hora s'han dut a terme les entrevistes exprés amb les empreses participants del sector de restauració i més tard de serveis.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia