Palamós busca sól dins el seu terme municipal per ubicar-hi el nou Hospital

Palamós

Data: 14/08/2019

Intervé: Lluís Puig, Alcalde de Palamós

L'Ajuntament de Palamós busca sól dins el terme municipal de la ciutat per ubicar-hi el nou Hospital Comarcal. L'actual edifici no pot assumir més ampliacions  i per garantir l'assistència sanitària de les properes dècades cal un nou edifici.

L'actual edifici del centre sanitari és de 1986 i des de llavors no ha parat d'ampliar-se. Fa tres dècades atenia una població estable de 60.000 persones que s'ha més que duplicat fins a les 130.000 actuals. Una xifra que es multiplica quasi per cinc quan arriba l'estiu.
Descartada la compra del solar on hi ha la Caserna de la Guàrdia Civil per la dificultat de coexistència entre un edifici nou i un d'antic, queda clar segons l'equip gestor de l'Hospital que cal una nova ubicació que no només prevegui el creixement de les necessitats sanitàries sinó també el model arquitectònic més amable i sostenible dels Hospitals moderns.

Tant Ajuntament com el patronat del SSIBE entenen  que el centre sanitari s'ha de mantenir a Palamós.

La reforma que s'ha fet darrerament és l'última que es farà i ara cal treballar per trobar uns nous terrenys. En tot cas, la construcció del nou Hospital no està prevista en breu i per tant hi ha temps per trobar la seva ubicació.

 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia