Importants destrosses al Port Marina i el Club Nàutic de Palamós

Palamós

Data: 22/01/2020

Diversos equipaments marítims de Palamós han quedat danyats de forma important amb el pas del temporal Gloria pel litoral del municipi. Les destrosses més visibles són al Port Esportiu Marina Palamós i a les instal·lacions del CN Costa Brava - Vela Palamós.

La força brutal de les onades del dimarts s'ho va emportar tot per davant. Fins i tot construccions que ningú no s'hauria imaginat que cedirien. És el cas del dic de recer del Port Marina que s'ha fet malbé en diversos punts, especialment pel centre amb una gran obertura. El pas lliure del mar ha generat danys de magnitud diversa en les embarcacions dels usuaris del port. Dues d'elles han acabat enfontsant-se sota l'aigua. 

Mentrestant, com a mínim tres de les naus que el Club Nàutic tenen a la banda de mar i on hi guarden barques dels socis del club durant l'hivern han quedat ben destrossades pel costat on hi trencaven les onades. En aquella zona les roques i els penya-segats són elevats, però l'onatge, contra tot pronòstic, va ser superior i va ser capaç de tirar avall els murs dels edificis, amb tots els danys que això va comportar tant a les naus com, sobretot, a les embarcacions de dins. En veure-ho, una de les dotacions de Bombers destinada al rescat de l'home desaparegut al Port s'hi ha acostat. 

A part d'aquesta incidència, també ha patit considerablement el pantalà que el Club té al Port. L'entitat estima que tots els desperfectes suposaran uns costos molt elevats.  

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia