Es reprenen els esmorzars-debat de l'Associació d'Empresàries i Directives de l'Empordà

INTERVENEN: Eulàlia Puig, presidenta de l'Associació d'Empresàries i directives de l'Empordà // Jordi Soler, alcalde de Calonge i Sant Antoni

El Castell de Calonge ha acollit de nou els esmorzars-debat que ofereix l'Associació d'Empresàries i Directives de l'Empordà dins el marc del cicle "L'Empordà es mou".

En aquesta ocasió, l'urbanisme i l'arquitectura saludable han estat els eixos principals de les ponències, que han estat protagonitzades pel doctor en biologia i màster en ciències ambientals, Josep Maria Mallarach; el paisatgista i assessor tècnic en l'àmbit local, Martirià Figueres; i l'arquitecta tècnica i consultora de comunicació, Gemma Pagès.

Les diferents xerrades han tractat temes com els vincles entre urbanisme i salut integral, els paviments descontaminats i sistemes de drenatge sostenibles, així com la integració dels valors de salut integral a les zones urbanes de la Costa Brava.

Els esmorzars-debat de l'associació es van iniciar el passat 2020. Obligats a aturar-se per motius sanitaris, ara s'han tornat a organitzar, tot i que readaptats a les mesures dictades pel PROCICAT, com limitació d'aforament, distància i mascareta.

Les jornades, que tindran continuïtat el pròxim dijous 13 de maig, han comptat amb la presència d'una trentena d'empresàries i empresaris de la zona, així com de diversos alcaldes i regidors del Baix Empordà.

Les jornades han estat organitzades amb el suport de l'Ajuntament de Calonge i Sant Antoni i de Breincosmart.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia