Platja d'Aro denega la pròrroga de les obres del xalet de Xavi Hernández a Sa Conca

L'Ajuntament de Castell-Platja d'Aro ha denegat la pròrroga de les obres en el cas del xalet de Xavi Hernández i urgeix a acabar la reposició dels terrenys construits irregularment abans del 20 de maig, que és quan s'acaba el permís d'obres que tenen actualment.

El cas arranca el febrer de l'any passat quan el Grup Ecologista Natura Sterna denuncia que en un xalet de Sa Conca vinculat a l'ex jugador del Barça s'hi estan fent obres en zona verda no urbanitzable. Concretament la promotora feia un forat en un tal·lús per posar-hi un ascensor per connectar el xalet amb la platja.

L'Ajuntament va revisar les obres i va detectar que si bé una part eren legals i amb tots els permisos una altra part eren treballs irregulars i els van precintar. El consistori va imposar una multa de 5.000 euros a la promotora i va urgir-la a restaurar el tal·lús. Una restauració que s'ha d'acabar de forma immediata, ja que l'Ajuntament ha denegat la pròrroga de les obres.

L'única opció per fer un camí que baixés del xalet a la platja passa per aprofitar una franja de terreny municipal i d'altres propietats entre el tal·lús i els xalets, però per fer això la promotora s'ahauria de posar d'acord amb les propietats.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia