Comencen les rebaixes d'hivern amb descomptes del 50 per cent

INTERVÉ: Èrica Fernández / Cristina Martorell

Els comerços del Baix Empordà aixecaven persianes aquest dimarts lluint ja cridaners descomptes en el primer dia de rebaixes oficials d'hivern. Acaba la campanya de compres de Nadal i quan encara hi ha alguns aparadors decorats amb motius nadalencs les botigues anuncien les esperades rebaixes d'hivern.

La baixada de temperatures i en alguns casos la disminució de vendes respecte el Nadal passat fan preveure unes bones rebaixes d'hivern. Les botigues comencen el període de descomptes amb bon estoc dels seus articles i a preus que en alguns casos s'han rebaixat a la meitat.

Molts compradors van aprofitar campanyes prèvies com el Black Friday, el Cyber Monday i també descomptes abans de Reis però tot i la despesa feta es preveu que els catalans es gastin entre 200 i 300 euros durant les rebaixes.

El petit comerç segueix reivindicant que es respecti el 7 de gener com a dia per posar en marxa les promocions però moltes vegades les cadenes s'avancen a la data i els obliga a fer descomptes abans d'hora el que els deixa amb menys marge de benefici.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia