L'Ajuntament de Sant Feliu cobrirà la riera de Sant Pol i obrirà un nou vial

INTERVÉ: Josep Saballs, regidor d'Urbanisme de Sant Feliu de Guíxols

L'Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols canalitzarà i cobrirà aquest tram de la riera de Sant Pol que queda a la superfície. Aquest dijous l'equip de govern aprovarà al plenari el projecte que tindrà dues fases, primer l'obra d'enginyeria hidràulica i després la d'urbanització i que tindrà un cost aproximat de 567 mil euros.

L'objectiu del govern és tenir-ho fet l'estiu del 2022. Amb l'experiència dels tràmits administratius de la mateixa actuació a la riera de Sant Amanç i que aquest dijous s'aprovarà de manera definitiva saben que l'obra a la riera de Sant Pol no es podrà licitar almenys fins d'aquí a un any.

La cobertura de la riera de Sant Pol és un primer pas per la important reforma de la façana marítima de Sant Pol que vol resoldre l'Ajuntament de Sant Feliu en aquest mandat.

Els problemes d'inundabilitat a Sant Pol i a S'Agaró haurien de minimitzar-se amb l'obra que complementàriament executarà ja aquesta tardor l'Ajuntament de Castell-Platja d'Aro. S'ampliaran el nombre d’embornals que engoleixen l’aigua a la calçada i la seva dimensió i es multiplicarà per 6 el diàmetre de la canonada existent encaminant-la cap a la llera de la riera. D'aquesta manera l'aigua arribarà a la riera pel subsòl i no per la superfície i amb les pendents naturals com passa ara.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia