Eixamplaran en 1,6 metres el pont de la C-252 a Verges

Verges

Data: 21/03/2023

El Departament de Territori ha impulsat la redacció del projecte per eixamplar el pont de la C-252 sobre el Ter al seu pas per Verges. El document detallarà tècnicament les actuacions per tal d'incrementar la seva calçada en 1,6 metres i així, facilitar la circulació de la maquinària agrícola.

L'any passat es van emprendre les obres de rehabilitació del pont de la C-252 a Verges i d'ençà que els pagesos han manifestat la dificultat per circular-hi amb la maquinària agrícola.

En conseqüència, el Departament de Territori ha impulsat la redacció del projecte per eixamplar la calçada en 1,6 metres i acabar amb la problemàtica. Es preveu que les obres comptin amb una inversió de 2,6 milions d'euros i com a mesura transitòria, mentre es redacta el document, s'instal·larà un sistema de gestió intel·ligent del trànsit. Així, a finals d'aquest any s'implantarà un semàfor i un detector a cada sentit de la circulació, que permetran evitar el creuament de vehicles de grans dimensions.

Les actuacions han estat consensuades amb l'Ajuntament de Verges. El pont és originari de 1941, i el 2022 es van emprendre les obres de rehabilitació i es va construir una vorera per al pas de vianants i ciclistes.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia