El Baix Empordà garanteix un turisme accessible

Pals

Data: 01/10/2020

INTERVÉ: Xavier Dilmé, Vicepresident del Consell Comarcal i Conseller de Turisme del Baix Empordà 

El Consell Comarcal del Baix Empordà ha celebrat el lliurament dels primers distintius del pla d'accessibilitat turística de la comarca. Un pla que treballa per garantir una oferta turística inclusiva, és a dir, adaptada per aquelles persones que pateixen algun tipus de discapacitat física o diversitat funcional. L'acte ha tingut lloc aquest dimecres al Pati de la Casa de cultura Ca la Pruna de Pals.
A banda de l'entrega dels distintius també s'ha presentat una nova publicació: Turisme per a tothom al Baix Empordà. Aquest fulletó recull 25 propostes de turisme inclusiu en diferents idiomes on apareixen les empreses i serveis turístics de la comarca que han estat certificades pel Pla d'Accessibilitat.

Pel que fa als distintius, els han rebut tots aquells serveis, equipaments i establiments turístics de la zona que han passat la validació d'una empresa externa encarregada de garantir que es complissin amb els requeriments que exigeix el pla que promou el Consell Comarcal.
Aquest Pla d'Accessibilitat Turística té l'objectiu de valorar a la comarca com a destinació turística accessible i generar un nou valor diferencial i qualitatiu en la competitivitat turística que ofereix el Baix Empordà.

S'ha de tenir en compte que el Consell Comarcal del Baix Empordà ha estat el primer de tot Catalunya que porta a terme una actuació d'aquest tipus en favor de la qualitat de l'oferta turística.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia