El Grup Costa Brava Centre proposa per aquest estiu un model únic de terrasses

El Grup Costa Brava Centre proposa per aquest estiu un model únic de terrasses
Dilluns que ve la regió sanitària de Girona i amb ella la Costa Brava centre podria entrar a la fase 1 de desescalada dictada pel govern espanyol. Des del Grup Costa Brava Centre afirmen que tots els estudis i informes diuen que la recuperació de l’activitat turística anirà  especialment vinculada a la sensació de seguretat que siguin capaços de transmetre els establiments i les destinacions. En aquesta línia i per tal de generar la complicitat publicoprivada necessària, el Grup Costa Brava Centre a través del seu departament de consultoria –QGlobal-, ha desenvolupat una proposta que, més enllà de la distribució física de taules i cadires, inclou recomanacions i protocols d’actuació a seguir.
 
Diversos municipis de la Costa Brava com Palafrugell, Palamós, Castell-Platja d’Aro, Calonge, Castelló d’Empúries i Pals, han decidit prendre com a referència aquest model de distribució de terrasses per adaptar-lo de la manera més adequada a la idiosincràsia dels seus respectius municipis de cares a aquest estiu, amb el propòsit de complir amb la normativa de desescalada del confinament i de captar als usuaris, aportant-los seguretat i confiança.
 
Sota les directrius d’aquest model, el Grup Costa Brava Centre pretén contribuir a crear una imatge conjunta de territori, i proposa que la resta d’ajuntaments de la Costa Brava se sumin al projecte, utilitzant els criteris homogenis del pla d’actuació establert. L’entitat s’ofereix a col·laborar amb els equips tècnics de les diferents institucions per a la correcta aplicació de la proposta.

Normativa per l'obertura de terrasses

L'ocupació màxima permesa serà de deu persones per taula o agrupació de taules, limitant-se a el cinquanta per cent el nombre de taules permeses pel que fa a l'any immediatament anterior. Així mateix, es regulen les necessàries mesures de prevenció i higiene a adoptar. Consulteu-les aquí.
 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Economia