20 anys de 'Cuina i Golf'

INTERVÉ: Martí Sabrià, gerent Unió Hosteleria Costa Brava Centre

La Costa Brava Centre treu pit posant de relleu els seus millors valors. Un any més esport, oci, paisatge i gastronomia es troben en una jornada per donar a conèixer que aquest racó de l'Empordà té tots els ingredients necessaris per gaudir d'unes vacances de deu.

Un any més un torneig de golf ha servit per agermanar el sector gastronòmic i esportiu. Sota el títol de 'Cuina i Golf' uns vuitanta jugadors entre cuiners, personalitats del món de l'esport, artístic i empresaris i també de mitjans de comunicació es van trobar en el Golf d'Aro - Mas Nou per passar una matinal fent els 18 forats del camp o, en el cas dels més novells, impartir un clínic en el camp de pràctiques. 

Una manera de demostrar que la Costa Brava Centre és un indret transversal que et permet gaudir d'un paisatge excel·lent, locals d'oci de primer nivell, instal·lacions esportives de qualitat i tot amanit per una sector gastronòmic reconegut mundialment.

La jornada va culminar amb un dinar elaborat per la Cuina de l'Empordanet i al que van assistir prop de 250 persones. Amb aquest torneig que arribava a la 20ena edició el col·lectiu de La Cuina de l'Empordanet dona per inaugurada la temporada d'estiu. Una temporada que a nivell turístic s'ha iniciat fluixa amb un maig amb mal temps però que es preveu bona de cara els propers mesos.

De fet, el sector turístic apunten que els mesos d'hivern s'han registrat unes bones xifres d'ocupació que els porten a ser optimistes en l'objectiu de desestacionalitzar la temporada turística en el que fa anys que treballen.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia