Nova edició de l'Expohàbitat molt vinculada al lloguer turístic

Sant Antoni de Calonge ha pogut inaugurar per segon any consecutiu una nova edició de la fira Expohàbitat, ara altre cop consolidada al municipi després de la seva aturada que va haver de fer durant 9 anys. Enguany la fira ha crescut. Tornen amb més expositors que l'any passat, una quarantena en un total d'uns 50 estants, la majoria més vinculats al lloguer turístic. Un sector que provoca un impacte de 25 milions d'euros i que representa més del 12% del total del PIB del municipi.

Tot i que la fira vol servir per donar embranzida al sector immobiliari, a la vegada, no vol cometre l'error d'extralimitar-se. Si bé abans de la crisi el 70% dels estants eren d'empreses immobiliàries, actualment aquestes només representen un 20%.

Prova d'aquest canvi de mentalitat, és la incorporació d'un estand de la cooperativa Sostre Cívic. Enguany impulsen un projecte d'habitatge cooperatiu per a joves de Calonge i Sant Antoni amb l'ajuda de l'ajuntament. 

Aquesta edició s'ha celebrat al cap de setmana previ de la setmana santa, un mes abans que l'any passat, d'aquesta manera els expositors esperen rebre més públic. Durant tot el cap de setmana es calcula que podran arribar a passar més de 8.000 persones a la fira.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia