Bona part del petit comerç tanca en suport a la vaga general

El petit comerç de la Costa Brava Centre ha estat el que més s'ha adherit a la vaga general d'aquest 21 de febrer, mentre que bars i restaurants, fleques, estancs i franquícies han obert en molts casos.

La majoria de botigues dels principals nuclis comercials de la comarca no han aixecat persianes aquest dijous per sumar-se a la protesta tal i com anunciaven els cartells que lluien a la porta.

A la capital de comarca, la Bisbal d'Empordà, la vaga ha estat un èxit de seguiment amb un tancament generalitzat. A Palamós, la majoria dels associats a la Federació de Comerç i Turisme han subscrit la vaga general. 

També el mercat de Palamós, o el de Sant Feliu de Guíxols, han restat tancats durant tota la jornada. En el cas de la ciutat ganxona hi ha hagut un 60% de seguiment de la vaga general en termes absoluts. D'entre els petits comerciants, la vaga ha tingut un 80% de seguiment, mentre que a la restauració s'hi han sumat un de cada cinc negocis. D'altres han obert només en horari reduït amb la intenció de participar a la manifestació unitària de la tarda a Girona.  

La imatge de tancament no ha estat però homogènia a tota la comarca. A Platja d'Aro per exemple, només quatre comerços de l'avinguda s'Agaró, ocupada en part per les grans marques, s'han sumat a la vaga general.Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia