Platja d'Aro acull la primera assemblea territorialitzada de l'AENTEG

L'Associació d'Empreses de Noves Tecnologies de Girona, l'AENTEG, ha celebrat aquest dimecres la seva assemblea anual a Platja d'Aro. És el primer cop que la patronal organitza la trobada fora de la ciutat de Girona, i per aquest motiu, ha programat durant tot el dia un conjunt d'actes oberts a les empreses.

Actualment, compten amb uns 100 associats i asseguren que "en els darrers dos anys s'ha produït una acceleració en el sector tecnològic", que els ha permès reunir nous perfils empresarials, tals com el biotecnològic o el màrqueting digital. Alhora, han aconseguit una major descentralització de la ciutat de Girona, i per aquest motiu, en els seus 21 anys d'història, l'Associació d'Empreses de Noves Tecnologies (AENTEG) ha territorialitzat la seva assemblea anual. Platja d'Aro ha estat el municipi escollit.

S'han realitzat activitats paral·leles
Des del consistori es mostren satisfets, ja que durant tot el dia s'han programat un conjunt d'activitats paral·leles, obertes als negocis de la zona. En destaquen, la jornada de networking entre els associats i les empreses de la comarca, o la ponència de l'agència ACCIÓ sobre els Fons Next Generation.

Quina és la tasca empresa per l'AENTEG?
"L'associació actua com a lobby i representa el sector davant les institucions públiques", tals com els ajuntaments, la Diputació, la Generalitat o els òrgans Europeus.

Entre els seus objectius es desembolcalla el foment de les col·laboracions entre els associats. De fet, descriuen d'especial rellevància el treball en xarxa, per així, asseguren, arribar més lluny.

Volen conslidar el format
Amb l'acte de clausura de l'assemblea 2022 a Platja d'Aro, el seu president espera consolidar el format i visitar nous municipis de la demarcació.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia