42 empreses han ofert 197 llocs de treball en la Jornada d’Oportunitats Laborals

42 empreses han ofert 197 llocs de treball en la Jornada d’Oportunitats Laborals
Palafrugell

Data: 07/03/2018

L’Institut de Promoció Econòmica de Palafrugell (IPEP) ha impulsat una jornada d’oportunitats laborals que tenia com a finalitat posar en contacte empresaris que tenen prevista la necessitat d’incorporar personal als seus negocis amb gent que busca feina. Les entrevistes s’han dut a terme avui, dia 7 de març, al Centre Fraternal de Palafrugell.

En total hi ha participat 42 empreses que han ofert quasi 200 llocs de treball, a la totalitat de candidats que s’havien inscrit prèviament a les diverses ofertes que els interessaven. Després d’una primera selecció per part de l’IPEP, els aspirants han acudit a l’espai on tenia lloc la jornada sabent el nombre d’entrevistes per les que havien estat seleccionats, que com a màxim eren 5 per persona. La majoria dels llocs de feina corresponien a negocis del municipi de Palafrugell, tot i que també n’hi havia de municipis propers de la comarca del Baix Empordà com poden ser Begur, Palamós o Sant Feliu de Guíxols.

Aquesta ha estat la segona edició de la Jornada d’Oportunitats Laborals, una idea que va sorgir del Saló de l’Ocupació que Palafrugell va organitzar durant dos anys consecutius. Des de l’IPEP, la valoració que es fa després de les dues primeres jornades és molt positiva i la voluntat és que ens els propers anys es pugui anar repetint l’experiència.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia