El Patronat de Turisme celebra la primera acció després del confinament a Madrid

Comarques Gironines

Data: 02/07/2020

INTERVENEN: Miquel Noguer, president del Patronat de Turisme Costa Brava - Pirineu de Girona // Clara Antúnez, sommelier de La Gastronòmica

El Patronat de Turisme Costa Brava-Pirineu de Girona ha celebrat la primera acció promocional i presencial després del confinament a Madrid, un esdeveniment on hi han presentat les novetats en productes i serveis post Covid-19 de la destinació per al turisme estatal. Hi han participat una cinquantena de periodistes, prescriptors i agents de viatges de l'àrea metropolitana de Madrid, dividits en tres grups.

L'acció, celebrada a Madrid, ha consistit en un triple esdeveniment. Cada un d'ells s'ha compost d'una presentació de l'oferta turística de la Costa Brava i el Pirineu de Girona juntament amb la projecció dels dos videoclips de la campanya 'Bojos per tornar-nos a veure'. L'acte va cloure amb un àpat elaborat a base de productes del territori amb el segell de qualitat Girona Excel·lent i una degustació de vins DO Empordà dirigida per la sommelier Clara Antúnez, de La Gastronòmica, acompanyada d'un maridatge musical.

Aquesta primera actuació té com a objectiu posar en coneixement de diversos professionals del sector del turisme noves i originals propostes turístiques de la Costa Brava i el Pirineu de Girona en l'escenari post confinament. 

En aquest sentit, s'han presentat diverses activitats gastronòmiques i enoturístiques a l'aire lliure, personalitzades i per a grups reduïts; s'ha informat de la reprogramació de festivals musicals i de l'obertura de centres museístics, i s'han destacat les noves propostes d'activitats en espais naturals o la proliferació de propostes de benestar, entre d'altres.

També s'han donat a conèixer les nombroses mesures d'higiene i seguretat adoptades a les platges i pels establiments d'allotjament, les empreses d'activitats i les destinacions de costa per tal d'acollir visitants procedents de l'Estat espanyol amb garanties en un estiu atípic.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia