El V Saló de la Formació, l'Ocupació i l'Empresa es trasllada a la Bisbal

Intervenen: Joan Català, president del Consell Comarcal / Lluís Sais, alcalde

La Bisbal d'Empordà
acollirà els propers 1 i 2 de març la 5a edició del Saló de la Formació, l'Ocupació i l'Empresa del Baix Empordà amb l'objectiu de dinamitzar la creació de nous llocs de treball a la part interior de la comarca. 

El saló es celebrarà al pavelló firal de la ciutat amb una quarantena d'expositors i una vintena de conferències i accions informatives amb l'objectiu de facilitar la oferta i la demanda de feina posant en contacte gent treballadora, estudiants, emprenedors i empreses de la comarca. 

L'any passat més de 800 persones que buscaven feina van assistir al saló. Es van oferir 256 llocs de treball, 86 dels quals es van cobrir de forma immediata.

Després de passar dos anys a Calonge i dos més a Palafrugell, l'esdeveniment es trasllada enguany a l'interior de la comarca. Amb aquest moviment, s'espera que canvïin les ofertes de feina inherents a la costa, sovint de caràcter temporal, i s'ofereixin llocs de treball més estables. Des de la Bisbal reben  el saló amb satisfacció i confien que aquest esdeveniment, juntament amb altres accions com el Pla Estratègic de Desenvolupament i Ocupació Local que impulsen amb els municipis del seu entorn, ajudin a reduir les dades d'atur a la població. 

El Saló de la Formació, l'Ocupació i l'Empresa es celebra ininterrompudament des de l'any 2013. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia