El tram pendent del passeig marítim de Platja d'Aro es podria materialitzar a la tardor

El litoral de Platja d'Aro presenta una assignatura pendent des de la dècada dels vuitanta del segle passat, com és donar continuïtat al tram sud del Passeig Marítim. Una matèria que obtindria l'aprovat aquesta tardor, quan la maquinària, segons els càlculs del consistori, podria començar les obres d'urbanització.

El projecte dirigit per Costes de l'Estat es troba actualment en fase d'exposició pública, i contempla l'ampliació des de la desembocadura del Ridaura fins al Club Nàutic Port d'Aro. Són aproximadament 700 metres de nova construcció, que presenten com a pal de paller la integració amb el paisatge.

En contraposició a l'actual passeig de paviment, s'ha ideat una urbanització tova. El recorregut transcorrerà en un nou sistema dunar, dotat de vegetació per contenir la sorra en cas de temporal, així com s'instal·laran alguns bancs per oferir descans als vianants.

Per tal de preservar una continuïtat, a la llera del Ridaura es construirà una passera d'aproximadament 70 metres. Serà d'estructura simple a base d'una sola peça.

Actualment, el Passeig Marítim de Platja d'Aro abraça la desembocadura del Ridaura fins a Cavall Bernat, amb un total de 2 quilòmetres 200 metres.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia