El Palau Firal de Sant Antoni acollirà 7 fires aquest 2018

Calonge i Sant Antoni

Data: 05/04/2018

Intervenen: Jordi Soler, Alcalde; Arturo Prades, regidor de Promoció Econòmica VÍDEO EN PROCÉS
 
Aposta clara i decidida per les Fires. L'Ajuntament de Calonge i Sant Antoni vol exprémer al màxim les possiblitats del palau firal de Sant Antoni i ha calendaritzat 7 fires de diverses temàtiques en els mesos de temporada baixa.

La Unitat de Promoció Local de l'Ajuntament, creada aquest mandat té la missió d'ampliar la oferta firal que hi havia fins ara i consolidar les tres  que ja s'havien fet com Expohàbitat, Fira Low Cost i Congrés d'Emprenedoria. Al costat d'aquestes s'en creen quatre de noves i s'està obert a programar-ne més

Atraure visitants i oferir serveis

Les fires s'han programat en dos àmbits o objectius. Un primer  el de serveis a les persones que viuen, treballen o tenen segona residència a la Costa Brava, com seria l'Expohàbitat, el Congrés d'Emprenedoria o l'Eventus. Un altre per atraure visitants com la Fira de la Moto o la Canina.

La primera de les fires ja s'ha fet, va ser l'Expohàbitat, els passats 24 i 25  de març i de la qual està molt satisfeta l'organ ització. El proper cap de set  mana, 7 i 8 d'abril es torna a fer la Fira del Vehicle Low Cost, un aparador per trobar gangues i cotxes d'ocasió.Els 11, 12, i 13   de maig s'esetrena la Fira Moto de l'Empordà, que és la primera de l'àmbit que es fa a les Comarques Gironines Els 19 i 20 de maig hi haurà el Campionat Internacional de Perruqueria Canina. Els 12, 13 i 14 d'octubre es crea la Fira Eventus adreçada a l'organització d'esdeveniments, congressos, convencions, casaments o altres tipus d'esdeveniments Finalment els 29 i 30 de novembre hi haurà el Congrés d'Emprenedoria que en anteriors edicions ha portat ponents de prestigi com Victor  Küpers o Emili Duró. Una plataforma per donar a conèixer el Viver d'Empreses, l'espai de coworking o altres serveis de la plataforma municipal Alta Mar.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia