La marca 'Ruta Brava' s'instal·la per potenciar el camí de ronda de Palamós

Neix la 'Ruta Brava', una marca turística que el que preten és apostar i potenciar el camí de Ronda de Palamós, un projecte on s'aprofita els indrets idíl·lics de la Costa Brava per incentivar el turisme al municipi. 

Una nova marca turística s'instal·la al camí de ronda de Palamós, una nova proposta per potenciar el camí de ronda, un dels espais més emblemàtics que hi destaquen al municipi. Aquest camí de ronda va ser  inaugurat l'any passat, convertint-se així en una infraestructura que implica la necessitat de pensar noves oportunitats de negoci per identificar el camí de ronda d'alguna manera. Amb aquest objectiu, fent un anàlisi de marca i un estudi s'ha aconseguit crear i dissenyar el projecte 'Ruta Brava', per tal d'identificar el camí de ronda com una imatge corporativa més del municipi. 

Com a recordatori, aquest camí de ronda té un recorregut des del Port Esportiu Marina fins al Poblat ibèric del Castell de Palamós. Pel que fa a la col·laboració d'aquesta marca amb l'Ajuntament fins al punt de cedir la marca a l'entitat, té una previsió poc especificada, però és un objectiu que es vol complir, ja que un projecte format per una entitat privada però dirigida cap al públic com és la Ruta brava, necessita l'ajuda administrativa que l'Ajuntament pot aportar.

Pel que fa  a la promoció turística, aquest projecte també ha estat molt influenciat en aquest àmbit i ha significat un element turístic molt important i inesperat en comparació amb la incertesa inicial de com funcionaria el nou projecte, tot i que fins al final no s'han obtingut unes dades exactes i clares de quina ocupació i reserves s'han aconseguit a la costa brava, fins i tot millorant els resultats de l'any 2019.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia