Begur i Palamós són les primeres Viles Marineres del Baix Empordà

INTERVÉ: Àngels Chacón, consellera d'Empresa i Coneixement / Maite Selva, alcaldessa de Begur / Lluís Puig, alcalde de Palamós / Enric Marquès, alcalde de La Bisbal d'Empordà

Begur i Palamós són els primers municipis baixempordanesos en convertir-se en Vila Marinera. La consellera d'Empresa i Coneixement, Àngels Chacón, ha entregat aquest dimecres a Sa Tuna els distintius de Viles Marineres a 12 municipis catalans, els primers en rebre aquest segell. De la Costa Brava també l'han rebut Llançà, l'Escala i Tossa de Mar. En el mateix acte s'ha entregat a La Bisbal d'Empordà el distintiu de Ciutat amb Caràcter, una acreditació que ja existia i que la capital del Baix Empordà ha aconseguit. Vila Marinera, Ciutat amb Caràcter i Poble amb Encant són marques que es treballen des de l'Agència Catalana de Turisme i que serveixen per segmentar la promoció turística dels municipis catalans.

El nou distintiu de Vila Marinera s'ha creat aquest 2019 dins l'Any del Turisme Cultural. L'Agència Catalana de Turisme utilitzarà aquests distintius per fer promoció turística internacional. L'Agència és l'eina per donar visibilitat, acompanyar i donar dades als diferents municipis turístics per focalitzar noves estratègies i aconseguir un turisme de qualitat.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia