Televisió Costa Brava guanya el premi Timó d'Or

Intervenen: Barbara Hallé, presidenta del Grup Costa Brava Centre

Aquest era el moment en què la sòcia fundadora i gerent de Televisió Costa Brava, Lluïsa Martínez, recollia el premi Timó d'Or 2019 de la mà de Barbara Hallé, presidenta de la Unió d'Empresaris d'Hosteleria i Turisme Costa Brava Centre. Un guardó que vol ser un reconeixement a la tasca de divulgació, promoció i comunicació turística de la Costa Brava emprès per aquest mitjà durant 32 anys. 

L'altre Timó d'Or 2019 s'ha entregat a Josep Maria Casellas coincidint amb la seva jubilació i en agraïment a una trajectòria dilatada en el sector turístic de la Costa Brava, especialment per la seva dedicació a les entitats del grup Costa Brava Centre

Ja fa 4 dècades que la Unió d'Empresaris d'Hosteleria i Turisme Costa Brava Centre entrega els Premis Timó, que han reconegut també altres administracions i entitats amb diversos guardons. El distintiu de qualitat ha estat per l'Hotel Es Portal i el restaurant Palau Lo Mirador, l'àrea de platges de l'ajuntament de Begur, la platja d'Empuriabrava de Castelló d'Empúries i l'Hotel Barcarola, que també ha estat guardonat pels seus 25 anys d'activitat. El premi proveïdor cooperativa ha estat per l'empresa gironina de distribució d'aliments Dispuig. El timó d'argent s'ha adjudicat al grup Damm per la seva tasca a favor del medi ambient, la sostenibilitat i la lluita contra la contaminació marina. 

  

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia