S'obre el concurs d'idees per ampliar la biblioteca de Platja d'Aro

S'obre el concurs d'idees per ampliar la biblioteca de Platja d'Aro
L'Ajuntament de Castell-Platja d'Aro obrirà un concurs d'idees per ampliar la Biblioteca Municipal Mercè Rodoreda amb un espai polivalent per a usos culturals i cívics. 
 
Fonts municipals expliquen que fa temps que el consistori va al darrere d'una ampliació de la biblioteca i que també pensa en nous espais per l'arxiu municipal que tindria més zona de magatzem, sala de consultes i d'activitats relacionades amb la infraestructura. 
 
Pel que fa a la Biblioteca es vol un annex que serveixi d'espai polivalent per a usos culturals i cívics. Es considera que l'entorn de la Masia Bas és l'adequat per fer-ho i es busca una construcció que serveixi per solucionar les necessitats del moment sense condicionar possibles nous equipaments.
 
L'Ajuntament ha obert un expedient per tal que en els propers mesos diferents equips d'enginyeria i arquitectura presentin les seves propostes per materialitzar el nou equipament. 
 
El nou edifici suposaria modificacions en l'actual de la Biblioteca i s'ubicaria a l'entorn de la Masia Bas, sobre l'aparcament del merca.t 
 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia