Calonge i Sant Antoni aprova la tarifa unificada del taxi amb Palamós

Intervenen: Miquel Bell-Lloch, portaveu ERC; David Llensa, regidor de mobilitat de Calonge i Sant Antoni

El servei conjunt de taxi de Palamós i Calonge-Sant Antoni ja compta amb l'aval dels dos ajuntaments. El consistori calongí va aprovar les tarifes públiques amb les que haurà de treballar la flota dels dos municipis.

Aquest servei sumarà una vintena de vehicles, dues terceres parts de Palamós, i permetrà que els taxistes dels dos municipis puguin utilitzar les zones de captació de clients autoritzades que hi ha a l'entorn de les parades d'autobusos interurbans. Els dos ajuntaments defensen que millorarà i incrementarà el servei al ciutadà.

Per fer possible aquest servei conjunt de taxis els dos ajuntaments han signat un conveni i l'han posat a disposició de la Generalitat que ha acceptat les tarifes unificades ja que no hi ha una modificació substancial respecte les que hi ha ara. La imatge corporativa de la flota també s'unificarà.

ERC, a l'oposició, ha lamentat que el conveni no prevegui condicions especials per a persones amb mobilitat reduïda o de la tercera edat per anar a serveis com poden ser els centre sanitaris, uns elements que diversos ajuntaments ja preveuen via acords amb els taxistes.

Des de l'Ajuntament obren la porta a modificar el reglament del taxi per incloure-hi millores i proposen que aquests temes es debatin a la comissió de seguiment.

El servei compartit de taxi és una pota més del transport d'interès públic que ja funciona de manera conjunta en el cas de l'autobús Badia Bus, que a l'estiu dóna servei als dos municipis.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Economia