Més de 20 dies de vaga a Suntransfers per l'acomiadament de tres treballadors

Intervé: Alberto Alegre, CNT

La plantilla de Suntransfers de Torroella fa quasi un mes que està cridada a la vaga per denunciar l'acomiadament de tres treballadors, un d'ells delegat sindicat de la CNT; i reclamar un nou conveni col·lectiu per l'empresa.

Suntransfers és una companyia transnacional del sector dels VTC. Es dediquen a fer 'transfers' des dels aeroports, ports, o centres vacacionals de diferents països europeus.

Amb una seu a Torroella de Montgrí, la secció sindicat de la CNT va denunciar presumptes irregularitats en matèria de conveni i horaris a l'inspecció de treball i fruit d'això, segons fonts sindicals, es van acomiadar tres persones. La CNT denuncia que els acomiadaments són del tot improcedents i amb justificacions degradants com frau comès pels treballadors.

Fonts sindicals lamenten que l'empresa no vulgui seure's a negociar. Reclamen la readmissió dels companys acomiadats, una indemnització pels danys i perjudicis causats i un nou conveni col·lectiu que reguli les qüestions denunciades davant l'inspecció de treball.

L'empresa justifica els acomiadaments per motius disciplinaris

Consultada per TV Costa Brava, l'empresa, per la seva banda, ha assegurat de forma categòrica que tots els acomiadaments són estríctament per causes disciplinàries.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia