Ja se saben els guanyadors del Gran Sorteig de Nadal de Platja d'Aro

INTERVÉ: Maurici Jiménez, regidor de Promoció Econòmica de Castell-Platja d'Aro

No passa cada dia que et truqui un alcalde per dir-te que acabes de guanyar un cotxe. Amb aquesta afortunada situació s'ha trobat la Martina Fornols, veïna del municipi osonenc de Sant Pere de Torelló, quan ha despenjat la trucada d'en Joan Giraut, batlle de Castell-Platja d'Aro.

Èxit de nou del Gran Sorteig de Nadal de Platja d'Aro, que creix una vegada més en la seva tercera edició. Aquest any han estat 30.000 les butlletes que hi participaven, 5.000 més que l'any passat. Qualsevol persona que s'apropés als petits i mitjans comerços locals vinculats a la campanya amb una compra mínima de 20 euros podia concursar-hi. 

La guanyadora, Martina Fornols, s'ha emportat un Seat Ibiza a més de regals als negocis del municipi per valor de milers d'euros. Havia fet la seva compra vencedora a la perfumeria Júlia. El segon premi consistia en una bicicleta elèctrica i ha anat a parar a Palamós, a les mans de Isabel García, compradora de la carnisseria Arnall. El tercer guardó, un cap de setmana al municipi, ha estat per la ganxona Agnès Buixó, que va aconseguir la seva butlleta a la boutique Patrícia Lara.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia