El Pp's Park reobrirà les portes el pròxim 15 de maig

Cues buides, màquines aturades i lones que cobreixen els seients conformen l'actual estampa del PP's Park de Platja d'Aro. Un decorat que perviu en el parc d'atraccions des del passat mes d'octubre, però que es revertirà el dia 15 de maig a les 4 de la tarda, quan obrirà de nou les portes.

Aixecament de l'estat d'alarma
La fi de l'estat d'alarma, en data de 9 de maig, i la millor situació epidemiològica han propiciat que el PROCICAT aixequi lentament certes restriccions, tals com l'obertura dels parcs d'atraccions. Una notícia que s'ha rebut amb il·lusió, per part del centre afincat a Platja d'Aro, que ja treballa a tota màquina per rebre els primers nens i nenes.

Mesures sanitàries
L'any passat amb l'arribada de la pandèmia el PP's Park va efectuar diverses inversions en àmbit d'higiene, prevenció i seguretat. El visitant visualitzarà des d'un primer moment marques de distanciament a terra, dispensadors hidroalcohòlics en cada una de les fires o càmeres de control de l'aforament al 30%.

Més de 80 anys d'història
Els llits elàstics, els cavalls del Far West o les aigües del Niagara s'han convertit en el transcurs dels anys en part del decorat de Platja d'Aro. De fet, el parc té més de 80 anys d'història amb la família Notario al capdavant.

Horari adaptat
Amb l'anunci de reobertura, el PP's adaptarà el seu horari de 4 de la tarda a dos quarts d'11 de la nit durant tots els caps de setmana, ponts i festius. A partir de Sant Joan, les atraccions estaran en funcionament de manera ininterrompuda fins a la fi de la temporada d'estiu.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia