Teresa Forcades participa en un debat sobre vacunes al SSIBE

Teresa Forcades participa en un debat sobre vacunes al SSIBE
Palamós

Data: 24/10/2017

Les vacunes es van posar a debat en una nova sessió de Cinema Ètic dels Serveis de Salut Integrats del Baix Empordà. Es va fer en el marc d'un cicle que el Comitè d'Ètica Assistencial del SSIBE impulsa des de fa 8 anys per discutir qüestions d'actualitat controvertides en matèria de bioètica i atenció assitencial com la mort, l'abortament o el maltractament de la gent gran. 

La sessió d'aquest dilluns va començar amb la projecció del documental "I tu, vacunes?" i va seguir amb una taula rodona i col·loqui amb diferents professionals de la medicina en què es van posar sobre la taula els punts més controvertits de la vacunació; com la manca d'informació dels pares per decidir si vacunen els fills, els possibles efectes secundaris d'algunes vacunes així com la seva eficàcia o l'impacte de les pressions polítiques o de les farmacèutiques envers la informació que surt a la llum pública.

El cicle va ser gratuït i obert a tothom, des de professionals de la salut passant per pares, escoles i AMPES, ajuntaments o comitès d'ètica entre d'altres. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Economia