Entreguen els primers distintius Punt Blanc de la Cambra de Comerç a Sant Feliu de Guíxols

INTERVENEN: Eduard Bosch, president de la Cambra de Comerç / Sònia Bartomeu, regidora de Comerç

Segueix l'entrega de distintius 'Punt Blanc' per part de la Cambra de Comerç de Sant Feliu de Guíxols. Després de presentar la iniciativa divendres passat a diferents municipis de l'àrea d'influència de la Cambra, com Castell Platja d'Aro,Santa Cristina d'Aro  oVidreres, aquest dimarts ha estat el torn de la mateixa ciutat ganxona. 

Punt Blanc és un segell nascut a partir de la necessitat de donar confiança i seguretat als consumidors i reconèixer la tasca de l’empresariat del comerç local pel que fa a protocols d'higiene i protecció contra la Covid-19. Els establiments fan una declaració autorresponsable per demanar la seva adhesió. Des de l'últim divendres ja s'han rebut sol·licituds de tots tipus de negocis..

Aquest dimarts ha estat el moment dels negocis de Sant Feliu que veien com el Punt Blanc lluïa a les seves portes. L'Ajuntament ha avançat que hi haurà ajudes econòmiques per a aquestes mesures

A Sant Feliu han estat cinc els locals que ja han rebut el distintiu. Botigues que es prenen la higiene molt seriosament com aquesta, que fa desinfectar les soles de les sabates i netejar les mans a totes les clientes que hi entren i que les fa esperar a l'entrada si hi ha més de dues persones a l'interior. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia