El programa d'incubació de projectes agroalimentaris estrena la seva 2a edició

Forallac

Data: 10/07/2024

Júlia Moner 

Ja s’ha posat en marxa la segona edició del programa d’incubació de projecte agroalimentari a Nexes, el viver d’empreses de Forallac
.

El viver d’empreses i Coworking de Forallac dona el tret de sortida a la segona edició del programa d’incubació de projectes agroalimentaris. L’any passat van ser 12 les persones que van acabar el curs formatiu per promoure l’emprenedoria agroalimentària i 8 dels seus projectes s’han tirat endavant.

Després d’aquesta bona rebuda i de veure que cada dia són més els emprenedors que venen del sector agroalimentari a les instal·lacions de Nexes, s’ha optat per donar peu a la segona edició del Projecte Local Products Hub, que ja té inscrits un total de 16 alumnes. L’objectiu del curs és dotar als emprenedors de les eines necessàries per a explorar la possibilitat de crear una empresa, sobretot en les seves primeres etapes.

I, seguint la línia de l’any passat, s’estructura en 3 blocs

El cert és que la majoria dels alumnes ja venen amb un projecte sota el braç. I són les 100 hores de formació i les 12 hores de mentoria individualitzada, el que els permet acabar de desenvolupar la proposta empresarial.  

El programa és 100% gratuït i, això només és possible amb l’ajuda de la Generalitat.

La posada en marxa d’aquesta segona edició s’ha donat aquest mes de juliol i s’allargarà fins al desembre d’aquest any. Els seus professors exigeixen que l’assistència és fonamental pel bon funcionament, i, per això, opten per flexibilitzar els horaris entre el format streaming i la presencialitat.
 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia