La Gran Ruleta d'Oohx!gen reparteix més premis que mai

Palafrugell

Data: 28/12/2021

INTERVÉ: Verònica Serralvo, gerent d'Ooxh!gen

"Compra, juga i guanya". Sota aquest lema l'Associació Oohx!gen de Palafrugell ha tornat a treure la seva Gran Ruleta al carrer per tercer any consecutiu amb la que ha estat la campanya més potent de les darreres edicions.

Si bé l'any passat va repartir 1.500 premis i 3.000 euros en descomptes, enguany han "tirat la casa per la finestra" i és que "aquest any... Sempre toca". Tothom que faci rodar la Ruleta Oohx!gen s'endurà un premi.

En finalitzar la campanya s'hauran repartit més de 2.000 euros en descomptes, més de 2.500 obsequis i regals, un pernil diari, lots de formatges i vi, i participacions per al sorteig final - que també es poden adquirir a la Quina del Centre Fraternal, o bé comprant en algun dels 169 establiments del municipi que s'han adherit en aquesta tercera edició-.

El Sorteig Final amaga el premi estrella d'aquesta campanya: un total de 10.000 euros bescanviables en productes o serveis. La butlleta guanyadora, que tindrà un únic guanyador o guanyadora, serà la que coincideixi el seu número amb el primer premi de la Grossa de Cap d'Any, que se celebra el 31 de desembre.

Un cop s'hagi celebrat el Sorteig Final, el dia 4 de gener la Gran Ruleta tornarà a sortir al carrer, en aquesta ocasió, exclusivament per als més petits de casa.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia